Programul pentru tineri “NEXT STEVE”

La inceputul anilor 1900, scoala a fost inventata pentru a crea un flux constant de muncitori pregatiti pentru mediul de afaceri de la acea vreme. Din pacate, scoala la nivel mondial inca pregateste muncitori, dar nu pentru societatea prezenta si viitoare.

In Romania, nevoia unei educatii complementare care sa ii invete pe copii sa aiba initiativa, sa fie liberi si fericiti este majora.

Tocmai din acest motiv am lansat NextSteve, o companie specializata in traininguri pentru copii care urmareste dezvoltarea abilitatilor latente si a spiritului creativ al acestora prin activitati practice, extrem de aplicate.

Povestea NextSteve il are ca model pe fondatorul companiei Apple, Steve Jobs, regretatul lider vizionar care a lasat lumii trei principii fundamentale:

1. Think different!
2. Love what you do!
3. Get it right!

Acestea sunt principiile pe care ne dorim sa le dobandeasca urmatoarele generatii de tineri.

Cursurile vor fi sustinute de o echipa tanara, cu experienta in training pentru adulti si copii, in colaborare cu psihologi si pedagogi.

Directia trainingurilor este axata pe patru mari teme de dezvoltare personala: Motivational, Leadership, Public Speaking si Vanzari&Marketing. Fiecare etapa de dezvoltare este concretizata prin urmatoarele cursuri:

1. Touch the sky! – curs de Motivare Personala
2. Speak your mind! – curs de Public Speaking
3. Follow me! – curs de Leadership
4. Fun & money! – curs de Vanzari si Marketing

Cursurile sunt concepute pentru copiii cu varste cuprinse intre 10 si 15 ani si au caracter practic – aplicativ. Scopul cursurilor este de a da urmatoarelor generatii, uneltele necesare pentru a fi cei mai buni in domeniul in care doresc sa performeze. Monitorizarea evolutiei copiilor este facuta pe tot parcursul programului prin rapoarte personalizate catre parinti.

“Prin programul NextSteve vrem sa punem bazele formarii unei noi generatii de antreprenori si de lideri ai Romaniei. Copiii sunt motorul noii ere, iar noi avem responsabilitatea sa le oferim toate instrumentele necesare unei educatii pentru secolul XXI. Acesta reprezinta startul pe care il dam in dezvoltarea unei educatii complementare si practice pentru copii.” Claudia Suhov, co-fondator NextSteve.

”Dezvoltarea personala a copiilor, incepand cu o varsta frageda, este un catalizator pentru prosperitate. Deprinderea unor abilitati specifice, complementare educatiei actuale, ii va ajuta sa fie cei mai buni in domeniul lor, fie ca vor alege calea antreprenoriatului sau a specialistului. Programele de training NextSteve ii vor influenta atat in sfera carierei profesionale cat si in toate aspectele vietii personale.” Andrei Stefan, co-fondator NextSteve.

Pentru a accesa pagina oficiala, click aici

Comments are closed.