Confectionarea de felicitari, scrapbooking cu masina BigShot

Masina Sizzix BigShot este cu siguranta un "must have" pentru orice pasionat de scrapbooking. Atunci cand vine vorba despre taierea hartiei in diferite forme sau despre embosarea acesteia, BigShot le face pe toate. Dar nu numai! Pe langa hartie, Sizzix BigShot taie o gama foarte variata de materiale, precum carton, piele, folii metalice, foam, fetru, materiale textile etc, care ulterior pot fi folosite in decorarea diverselor suporturi.

La workshopul organizat de Art & Hobby Center nu vei invata numai functiile acestei minunate masini, ci si cum sa folosesti accesoriile acesteia, precum cutter-ele speciale sau placile pentru embosat.

Obiectele create astfel pot fi uimitoare cu un pic de rabdare si indemanare. Fie ca este vorba despre o gama foarte larga de ornamente, felicitari sau chiar invitatii pentru diferite evenimente, vei afla cum BigShot si accesoriile sale, impreuna cu imaginatia ta iti pot oferi rezultatul pe care ti l-ai dorit.

 

La Art & Hobby Center Grivita, in perioada 04-16.11.2013 de luni pana vineri intre orele 12.00-14.00, iar sambata intre orele 11.00-13.00, vom invata impreuna notiunile de baza ale acestei tehnici.

Workshop-ul este gratuit, in limita locurilor disponibile, participantii trebuind sa-si achizitioneze numai kitul de lucru, in valoare de 80 lei.

Participarea la workshop se face numai pe baza inscrierii la numarul de telefon 0725.920.530 – persoana de contact: Adriana Marinescu.

Va asteptam!

 

DSC_0676

 

DSC_0678

Comments are closed.